Pintar Mandales i els seus beneficis.

PINTAR MANDALES I ELS SEUS BENEFICIS

Ací et diem els beneficis de pintar:

1. Millora la concentració. Per més simple que semble, el temps que li dediques a “no eixir-te de la ratlla” farà que millors la teua concentració i augmentes la teua productivitat.

2. Creativitat. Tindre una fulla en blanc, amb gargots, farà que et deixes anar i faces el que vulgues amb això. Segueixes les teues idees i imaginació.

3. Redueix estrés i ansietat. Respirar, asseure’t i acolorir pot ser el millor remei per a controlar l’estrés. La teua ment i cos ho agrairan.

4. És teràpia muscular. Moltes parts del teu cos treballen al mateix temps: ment, mans, dits, fas força.

5. Funciona com a meditació. Sobretot els *mandalas, quan les acoloreixes s’obri la ment i es manté alerta. Les figures et demanen precisió i la selecció de colors reflecteix la teua conducta.

6. Funciona per a ser positiu. Els colors *brillosos estan relacionats amb la felicitat, l’ús d’aquests colors activa zones cerebrals que et faran estar de bones i més feliç durant el dia.

7. Augmenta autoestima. Sobretot en la part d’acceptació personal, doncs en veure el resultat t’agrada i et sents millor, això es veu reflectit en la teua autoestima i en activitats que fas tots els dies.

Aquests són només alguns dels beneficis d’acolorir per a adults, així que ja saps, si tens un dia pesat, o simplement sents la necessitat de relaxar-te, acolorir és una bona idea.

Fes click ací per a pintar Mandales

*Informació del llibre “*Secret *Garden de *Johanna *Basford”