Calendari Juliol 2022 i molt més

Juliol, bonic mes d’estiu!


Calendari:

Aquest mes el calendari que s’ha elaborat està dedicat a les xarrades que es realitzen en el CEAM d’interés per a les Persones Majors.

Aquest mes en concret, ve acompanyat d’una fotografia sobre la xarrada que va realitzar l’ONCE-SUPPO sobre les ajudes tècniques per a persones majors amb visió reduïda o ceguesa, el programa de suport via telefònica que ofereixen i el gos pigall.

Per a veure el calendari, prem ací: Calendari Juliol 2022

 

Què és una xarrada informativa?


La xarrada és una eina tècnica que permet a la persona oradora expressar els coneixements sobre una matèria en concret i té la finalitat de sensibilitzar, informar i posar en coneixement a les persones assistents els conceptes a tindre en compte sobre aquesta matèria. Posteriorment, s’ofereix un torn de paraula a les persones assistents per a preguntar a la persona oradora sobre els temes tractats, aclarir dubtes, etc.

 

Llibre adjunt:

Com a llibre adjunt per a aquest mes, us adjuntem “Aurora Locutora”, un conte curt que ve relacionat amb la ceguesa i que podeu llegir-lo conjuntament amb els vostres familiars més xicotets. Gaudiu de la lectura!

 

Per a descarregar el llibre, prem ací: Llibre “Aurora Locutora” ONCE